Tahle chalupářská obdoba chilli con carne uspokojí všechny milovníky ostřejších chutí. Místo párku můžete použít také asi 100 g mletého masa, jen ho pak opékejte trochu déle.
Potřebujete:
2 stroužky česneku, 2 cibule, 1 vejce, sůl, mletý pepř, sladkou mletou papriku, chilli, kari, 1 plechovku červených fazolí v nálevu, 1 párek ,kečup, olej
Postup:
Zeleninu očistěte, česnek nakrájejte na drobné kostičky, cibuli nasekejte. Párek nebo měkký salám nakrájejte na kolečka.
Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm cibuli dozlatova. Pak přidejte kolečka párku nebo salámu a česnek. Chvíli restujte a přidejte slité fazole. Promíchejte a nechte fazole prohřát.
Přidejte vejce a promíchejte, aby se směs spojila. Nakonec přilijte kečup, dochuťte pepřem, sladkou paprikou, chilli a kari. Podávejte s chlebem nebo pečivem. Křupavým a dobrým. Přílohu nepodceňujte..