Křupavý na povrchu, tekutý uvnitř. Díky jednoduchému trojobalu se sýr uvnitř krásně rozteče a vytvoří neodolatelný kontrast k dozlatova usmažené krustě. Nejlépe chutná s brusinkami a hranolky.
Ingredience:
● 2 hermelíny
● hladká mouka
● strouhanka
● 2 vejce
● olej na smažení
● brusinkový džem
Postup:
Hermelíny osušte, aby na nich držel obal. Obalte je v mouce, pak v rozšlehaném vajíčku a poté ve strouhance. Postup ještě jednou zopakujte, aby sýr při smažení nevytekl.
V hluboké pánvi rozehřejte dostatek oleje a hermelíny smažte dozlatova, asi 3–4 min z každé strany. Podávejte horké, s hranolky a brusinkami.
Příprava: 20 min
Cena: 100 Kč
 
					
				 
		 
		 
		 
		 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					