Kuřecí steaky v kombinaci s fazolkami navodí dojem večeře v luxusní restauraci.
Potřebujete:
✿ 300 g kuřecích prsou
✿ olivový olej
✿ 1 stroužek česneku
✿ 50 g slaniny
✿ sůl, pepř
✿ 100 g zelených fazolových lusků
1. Kuřecí prsa osolte, opepřete a potřete prolisovaným česnekem smíchaným s olivovým olejem. Pak maso z obou stran důkladně opečte na kontaktním grilu (nebo na oleji na pánvi).
2. Fazolové lusky krátce spařte ponořením do horké vody a ihned poté je vložte do ledové vody. Slaninu nakrájejte na drobné kostičky a na pánvi orestujte, pak přidejte i fazolky a ještě chvíli restujte.
3. Maso a fazolové lusky rozdělte na talíře a podávejte. Jako přílohu můžete přidat například opečené brambory.