Hovězí maso lze připravit jako minutku a ještě bude krásně šťavnaté.
Suroviny:
250 g hovězí svíčkové či rump steak
2 papriky
2 červené cibule
3 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
Postup:
Maso si nakrájejte na zhruba tři milimetry tenké plátky. Na pánvi si rozpalte olej.
Maso krátce osmahněte a přidejte k němu na měsíčky nakrájenou cibuli, celé stroužky oloupaného česneku a na proužky nakrájenou papriku.
Restujte zhruba pět minut. Bohatě osolte a opepřete. Těsně před podáváním pánev ještě trochu pokapejte olivovým olejem. Pokrm to krásně doladí.
Maso se zeleninou klidně nechte na pánvi a podávejte s čerstvým křupavým pečivem. Maso se bude rozplývat na jazyku.