Lehká, zdravá a přitom chutná večeře, kterou si klidně můžete dopřát, když víte, že jste v dotyčném dni svoje odchodila.
Ingredience: 4 porce
● 4 kuřecí stehenní řízky
● kozí sýr
● 4 stroužky česneku
● olivový olej
● 100 g kořenové petržele
● 400 g tagliatelle
● 10 ml drůbežího vývaru
● 100 g brokolice
● 50 g sušených rajčat
● listová petržel
● sůl ● pepř
Postup:
Kuřecí stehenní řízky uvaříme a nakrájíme na menší kousky. Kozí sýr nastrouháme.
Česnek nakrájíme na plátky, petržel očistíme a nakrájíme také na kousky. Společně osmahneme na oleji a mezitím si v osolené vodě uvaříme tagliatelle dle návodu.
Do pánve k osmahlé petrželi přidáme vývar, osolíme a opepříme. Přidáme sušená rajčata, brokolici a nakrájené uvařené maso.
Zelenina musí být měkká, poté přidáme uvařené těstoviny, petrželku, osolíme, opepříme. Necháme chvilku povařit a podáváme.
Příprava: 50 min
Cena: 55 Kč