Toto je jeden z receptů, který vám nezabere téměř žádný čas a určitě si ho zamilujete. Je naprosto jednoduchý, tak popadněte zástěry a hurá k plotně.
Ingredience: 500 g mletého hovězího masa, 1 lžička ghí, 1 lžička mletého římského kmínu, 1 lžička kurkumy, 1 lžička hořčičného semínka, malý kousek čerstvého zázvoru, 2 jarní cibulky, svazek petrželky, pár lístků máty, 8 ks vajec, pepř, 2 lžíce harissa pasty
Postup: Na ghí neboli přepuštěném másle si lehce orestujte mletý římský kmín, kurkumu a hořčičná semínka s nastrouhaným zázvorem. Přidejte hovězí maso a na slabé plátky pokrájenou cibulku. Promíchejte a restujte.
Přimíchejte nasekanou petrželku. Na mleté maso rozklepněte 4 vejce. Opatrně promíchejte. Zbylá čtyři vejce upravte jako volská oka. Na závěr ozdobte pánev nasekanou cibulkou, lístky máty, dochuťte pepřem a několika lžícemi harissa pasty.