Balíček s rybou v alobalu si otevřete každý až na talíři – vůně se na vás vyvalí, o chuti nemluvě. K rybě můžete připravit omáčku z bílého jogurtu, pár kapek citronu a špetky soli.
Ingredience: 1 svazek čerstvého koriandru, 1 stroužek česneku, šťáva z jednoho citronu, 1 cm dlouhý kus zázvoru, 1 zelená chilli paprička, 1 lžička třtinového cukru, 100 g sušeného strouhaného kokosu, sůl, 3 lžíce másla, 800 g filetů z tresky, rýže jako příloha
Postup: Troubu předehřejete na 180 °C. Koriandr, česnek, šťávu z citronu, zázvor a chilli rozmixujte. Přidejte cukr, kokos a sůl.
Čtyři kusy alobalu vymažte máslem, doprostřed dejte dvě lžíce směsi na krustu a jednu na porci ryby. Povrch pokryjte zbylou směsí a kouskem másla, fólii zabalte. Pečte 20 minut.