Suroviny: 6 tortil 3 kuřecí prsa 2 cibule 6 barevných paprik Marináda: 2 lžičky cukru třtinového špetka kajenského pepře 2 limetky 2 lžičky oregana špetka mleté skořice sůl a olej na opečení
Postup: Kuřecí maso nakrájíme na dlouhé pruhy, marinujeme ve směsi limetkové šťávy a kůry, soli, kajenského pepře, oregana, cukru a skořice a necháme nejlépe přes noc odležet.
Cibuli a papriky očistíme a nakrájíme na dlouhé silné pruhy. Marinované kuřecí maso opečeme na oleji společně s nakrájenými paprikami a cibulí.
Tortilly ohřejeme buď krátce na rozehřáté pánvi (2 až 3 minuty) nebo ve více kusech zabalené v alobalu v troubě (5 až 10 minut na 200 °C).
Pečené maso vložíme do teplých tortill a podává se salsami.