Potřebujete:
1 balení těstovin z hrachu a cukety (250 g), 1 lžíce olivového oleje,½ šálku zakysané smetany, ½ šálku majonézy, ¼ šálku křenové omáčky, ½ červené cibule, 200 g kg loupaných krevet, 1 salátovou okurku, 3 stonky řapíkatého celeru, sůl, mletý pepř
Postup:
Rigatoni vložte do osolené vroucí vody a nechte vařit 7 minut. Pak slijte a propláchněte.
V pánvi orestujte na oleji krevety dokud nezrůžoví. Pak je nechte vychladnout. V míse smíchejte smetanu, majonézu, křenovou omáčku, najemno nakrájenou cibuli, osolte a opepřete.
Oloupanou okurku a řapíkatý celer nakrájejte na kostičky a přidejte do mísy k omáčce. Přisypejte orestované krevety a uvařené rigatoni a vše dobře promíchejte. Nechte odstát v lednici.