Potřebujete:
2 menší cukety, 1 lilek, 2 červené papriky kapie, 2 žluté papriky, 2 červené cibule, 2 pevná masitá rajčata, snítku rozmarýnu, balzamikový ocet, olivový olej, sůl, pepř
Postup:
1. Cukety a lilek nakrájejte na plátky. Cibuli buď rozčtvrťte nebo nakrájejte na silné plátky. Kapie nekrájejte. Žluté papriky rozkrojte na čtvrtky. Rajčata nakrájejte na silnější plátky. Zeleninu pokapejte olejem a dejte na gril. Opečte ji z obou stran hezky do zlatova, kapii tak, aby začala černat.
2. Zeleninu uložte do pekáčku a uchovejte v teple. Kapii nechte chvilku zapařit v igelitovém sáčku a pak ji oloupejte.
3. Zeleninu naaranžujte na mísu, posypejte nasekaným rozmarýnem a přelijte zálivkou z oleje, octa, soli a pepře.
.