Suroviny:
1 bageta
PÂTIFU delikates
ředkvičky
řeřicha
mungo klíčky
Postup:
Bagetu nakrájejte na rovnoměrné plátky. Na každý plátek pomocí zdobicího sáčku nebo nože naneste paštiku PÂTIFU delikates. Ředkvičky nakrájejte na tenké plátky a vždy po dvou plátcích je zapíchněte do paštiky.
Každý plátek ještě můžete „podepřít“ trochou paštiky. Kanapky poté ozdobte mungo klíčky a řeřichou a servírujte.
Wow, to jsem nikdy nezkousela. Mozna to prihodim na vecirku, studenti si to urcite radi daji!
Hele, to vypadá jak z restaurace, dík za tip, vezmu to k nám do práce, programátoři se občas taky hodí do gala s dobrým jídlem.
Zaujalo mě, jak se dá PÂTIFU využít i na jiná jídla než jen na chleba. Určitě to zkusím na příští rodinné oslavě, vypadá to slavnostně!
Teda to vypadá opravdu skvěle, i když jsem marketingová specialistka, radši si vezmu volno a hned to vyzkouším!