Proč si neudělat pravou chalupářskou večeři? A k tomu si nalít třeba hrnek studeného podmáslí?
Ingredience:
500 g brambor
3 stroužky česneku
3 lžíce olivového oleje
1 lžička sušeného rozmarýnu
1 lžička sušeného tymiánu
sůl
pepř podle chuti
Postup:
Předehřejte troubu na 200 °C. Brambory omyjte a osušte. Můžete je ponechat celé nebo je nakrájet na poloviny či čtvrtiny, podle velikosti. V míse smíchejte olivový olej, nasekaný česnek, rozmarýn, tymián, sůl a pepř.
Přidejte brambory a důkladně je obalte v ochuceném oleji. Rozložte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte cca 30 min, dokud nejsou křupavé. Podávejte jako přílohu či jako samostatný pokrm s dipem.
Doba přípravy: 30 min
Cena: 25 Kč
Super recept, miluju pečené brambory! A ten česnek tomu dodá tu správnou chuť! Určitě to vyzkouším!
Hele, vypadá to super jednoduše, můžu to snad i já udělat, aniž bych něco spálila! Už se vidím, jak si to dávám u filmu.
Milujem chalupářské večeře, a tyhle brambory vypadají fantasticky. A ještě s podmáslím? Tak to je pecka kombinace!
Tohle je přesně to, co potřebuju po náročném dni v práci. Jednoduchý recept, který zvládne každý. Už se těším, jak si vychutnám ty křupavé brambory s pořádnou dávkou česneku!