Připravte si rychlou večeři, která uspokojí chuťové buňky i těch nejnáročnějších strávníků.
Suroviny:
4–6 bílých klobásek
1 velká červená cibule
1 velká bílá cibule
2–3 snítky čerstvého rozmarýnu (nebo 1 lžička sušeného)
olivový olej
sůl a pepř dle chuti
Postup:
Na pánvi rozehřejte olivový olej a přidejte klobásky. Opečte je z každé strany dozlatova, trvá to asi 8–10 minut. Poté je vyndejte a odložte stranou.
Na stejnou pánev přidejte trochu olivového oleje, pokud je to nutné, a přidejte najemno nakrájenou červenou a bílou cibuli. Orestujte ji na středním ohni, dokud nezměkne a nezezlátne.
Do pánve vhoďte nasekaný čerstvý rozmarýn a krátce orestujte, aby se uvolnila jeho vůně.
Vraťte klobásky zpět na pánev.
Dochuťte pokrm solí a pepřem podle potřeby.
No to vypadá fakt peckově. S rozmarýnem jsem to ještě nezkoušela, ale určitě zkusím. Díky za tip!
Když si chci rychle něco dobrého uvařit, tak tohle je jasná volba. Klobásky s cibulí nikdy nezklamou.
Tento recept je úžasný ve své jednoduchosti a kombinace rozmarýnu s cibulí musí být naprosto božská. Už se těším, až ho vyzkouším!
Klobásky s cibulí a rozmarýnem zní jako skvělý nápad na rychlou večeři! Rozmarýn mám moc ráda.