Ještě nikdy jste nejedli tuňákový steak? To je ale velká chyba. Například jako rychlá večeře je dokonalý!
Ingredience:
300 g tuňáka
kůra z 1 citronu
1 lžíce bílého sezamu
1 lžíce černého sezamu
olivový olej
sůl, pepř
2 lžíce medu
2 lžíce balzamikového octa
Postup:
Na zálivku si smíchejte balzamiko, med a trochu soli a pepře.
Tuňáka osolte, opepřete a potřete ho najemno nastrouhanou citronovou kůrou.
Oba druhy sezamových semínek si smíchejte dohromady a tuňáka v nich obalte.
Rozpalte si pánev s olivovým oleje a tuňáka lehce osmahněte. Stačí jen minuta z každé strany.
Podávejte se zálivkou, do které si tuňáka namáčejte.
Kombinace černého a bílého sezamu s tuňákem je úžasná. Už se těším, až to vyzkouším.
To je přesně ono! Vypadá jednoduše a rychle na večeři po práci. Díky za tip!
Holky, kdo z vás už dělal tenhle tuňákový steak? Já to musím vyzkoušet, zní to super snadně!
Wow, to zní fakt dobře! Musím to zkusit, až bude příště večeře. Dík za recept!