Ochutnejte i vaječné omelety s tuňákovou náplní, zaručujeme vám, že si pochutnáte.
Suroviny:
6 vajec
1 tuňáková konzerva
1 stroužek česneku
1 hrnek nastrouhaného čedaru
2 lžičky čerstvě vymačkané citronové šťávy
1 balení zakysané smetany
čerstvá bylinka na ozdobu
máslo na vymazání
čerstvá petrželka na ozdobu
sůl a pepř
Postup:
Smíchejte zakysanou smetanu, prolisovaný stroužek česneku, tuňáka a nastrouhaný čedar. Dobře promíchejte a ochuťte citronovou šťávou. Připravte si vaječné omelety, osolte je, opepřete a následně je naplňte připravenou smetanovou náplní.
Omelety zatočte jednu po druhé do ruliček a vyskládejte do vymaštěného pekáčku. Zapékejte na 190 °C po dobu 15 minut. Omelety dozdobte petrželkou.
Náš tip
Do náplně lze přidat i jalapeños papričky.