Chystáte party pohoštění? Nebo jen chcete ochutnat něco netradičního? Tortilla plněná masem a zeleninou zachutná všem.
Suroviny:
3 pšeničné tortilly
200 g kuřecího nebo hovězího masa vhodného na steak
1 velká červená paprika
1 velká cibule
3 lžíce sterilované kukuřice
1 čerstvá chilli paprička
1 menší avokádo
sůl, pepř
3 stroužky česneku
1 hrnek strouhaného čedaru
olej
hrst čerstvé petrželky a koriandru
Postup:
Na oleji orestujte na kousky nakrájené maso, pak němu přidejte na větší kusy nakrájenou cibuli a na plátky nasekaný česnek. Vše osolte, opepřete a přidejte nakrájenou chilli papričku. Promíchejte a nakonec přidejte nakrájenou papriku a kukuřici.
V misce lžičkou rozmělněte oloupané avokádo, osolte ho a opepřete. Tortilly nahřejte v troubě nebo na pánvi. Lehce je potřete avokádem, pak je naplňte masovou směsí, posypejte sýrem, důkladně zabalte a přidejte čerstvé bylinky.