Příprava tohoto rychlého nepečeného cukroví bude bavit i děti. Ideální kdykoli se ohlásí nečekaná návštěva, hotovo máte za chvilku a úžasná chuť je zaručena. Navíc i skvěle vypadají.
Suroviny na 20 kuliček:
100 g jemného arašídového krému BigBoy
30 g čekankového sirupu (nebo jiného tekutého sladidla)
1 lžička vanilkového extraktu
50 g jemně mletých mandlí
10 g strouhaného kokosu
10 g kakaa na vaření
cca 20 g strouhaného kokosu na obalování
Postup:
V misce smícháme arašídový krém, čekankový sirup a vanilku, přidáme mandle, kokos a kakao na vaření. Vypracujeme tuhou hmotu, ze které lžičkou odebíráme malé kousky a v dlaních vyválíme kuličky. Ty obalíme v kokosu a necháme v lednici vychladit.