Místo králičích stehen můžete použít i ta kuřecí. Zeleninu do směsi přidejte podle chuti a sezony.
Ingredience: 4 porce
● 4 králičí stehna
● 100 g špeku
● hrst čerstvých hub
● 200 ml vývaru
● 2 lžíce hořčice
● 1 snítka rozmarýnu
● 1 palička česneku
● 2 mrkve
● 2 petržele
● 400 g brambor
● 4 cibule
● sůl i pepř
● olej
Postup:
Stehna prošpikujte slaninou. Pak je osolte a opepřete. Zeleninu očistěte. Cibule překrojte na poloviny, paličku česneku seřízněte podélně na 2 poloviny. Do olejem vymazaného pekáčku vyskládejte stehna.
Přidejte brambory, mrkev, petržel, cibule, česnek, pokrájené houby a rozmarýn. Vývar smíchejte s hořčicí. Přilejte do směsi a pečte v troubě 60 minut.
Příprava: 60 min
Cena za 1 porci: 80 Kč