Ideální nedělní oběd. Hotový je opravdu rychle a jako přílohu si můžete dát jen kousek dobrého křupavého chleba.
Ingredience: 2 velká kuřecí prsa, sůl a pepř, olivový olej, ½ hrnku domácích sušených rajčat, ½ hrnku špenátu nahrubo, 1 sýr feta, 1 mozzarella
Postup: Kuřecí prsa ochuťte solí, pepřem a potřete olivovým olejem. Můžete je pokapat i olejem, ve kterém byla naložená sušená rajčata, kousíčky rajčat a koření dodají masu úžasnou chuť.
Ostrým nožem nařízněte do obou kousků masa kapsu a naplňte zbylými ingrediencemi. Můžete přidat i bazalkové pesto nebo mozzarellu nahradit jiným, výraznějším sýrem.
Nevadí, pokud nevyužijete celé množství: napěchujte je prostě tak, jak to nejvíc půjde. Několika párátky spojte naplněné kapsy, aby se příliš nerozevíraly.
Rozehřejte pánev a nechte maso z obou stran zprudka zatáhnout. Následně ho můžete dodělat na pánvi na nižším plameni, případně v troubě předehřáté na 190 °C, pokud na to máte vhodnou pánev.
Pokud chcete, můžete dát kuře ještě na pár minutek dojít do předehřáté trouby. Podávat můžete s čerstvým chlebem nebo vařeným bramborem. Jednoduchý a velice chutný recept, který jistě oceníte, když nemáte moc času.