Kuřecí je klasika, tak ho vyzkoušejte i s populárním kuskusem. Je to velice rychlý a chutný způsob.
Ingredience: 4–6 kusů kuřecích stehen, 2 lžičky kurkumy, 1 lžíce koření Garam Masala, 2 lžíce slunečnicového oleje, 2 cibule najemno, 3 stroužky česneku, 500 ml kuřecího vývaru, 1 velká hrst oliv, 1 citron, 250 g kuskusu, 1 malý svazek petržele
Postup: Kuřecí kousky omyjte a očistěte. Kurkumu smíchejte s kořením Garam Masala a špetkou soli a v polovině směsi maso obalte.
V hrnci rozpalte 1 lžíci oleje a pak na něm z obou stran opečte maso – asi 3 minuty z každé strany.
Vyjměte ho a v pánvi opečte cibuli. Přidejte česnek a kořenicí směs a opékejte 1 minutu. Vlijte vývar, přidejte olivy, maso a vařte 35–40 minut. Poté přidejte šťávu z citronu a kuskus.