Vepřové jazyky jsou opravdová delikatesa a na čínský způsob tak, jak je připravuje Saskia Burešová, jsou výtečné chuti.
Ingredience: 4 vepřové jazyky, 2 střední cibule, 6 cm zázvoru, 5 lžic kvalitní sójové omáčky, 1 a půl lžičky škrobové moučky, slunečnicový olej, půlka menšího pórku, 1 červená kapie
Postup: Do kastrolu, přidáme na 3 kusy rozdělený zázvor, sójovou omáčku, cibuli nakrájenou na tenká kolečka, vše zalijeme vodou a základ přivedeme k varu. Pak přidáme jazyky a vaříme je asi tak 90 minut, na mírném žáru.
Uvařené jazyky vložíme do studené vody, aby se daly lépe oloupat, pak je nakrájíme na tenké plátky a vložíme do mísy. Škrobovou moučku rozmícháme ve studené vodě a přidáme do vývaru a ještě ho zakápneme olejem a necháme přejít varem. Pak omáčku propasírujeme a jazyky jí přelijeme nebo dáme do omáčníku.