Potřebujete:
500 g krůtích jater, 1 cibuli, 1 kedlubnu, 1 červenou papriku, 1 menší cuketu, 3 lžíce oleje, sůl, mletý pepř
Postup:
Játra nakrájejte na kousky nebo nudličky, oloupanou cibuli na půlkolečka. Kedlubnu oloupejte a nakrájejte na kostky o velikosti asi 1,5 cm. Papriku zbavte semínek a spolu s cuketou ji nakrájejte na nudličky.
Na pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli a osmažte ji za stálého míchání asi 5 minut dozlatova. Přidejte játra a restujte asi 3 minuty. Pak přidejte nasypejte všechnu ostatní zeleninu, promíchejte a vše nechte společně smažit asi 2 minuty.
Přikryjte pokličkou a na mírném ohni ještě 3 minuty poduste – podlévat nemusíte, zelenina pustí dostatečné množství tekutiny.
Poté osolte, opepřete a odstavte. Podávejte na nahřátých talířích, ideální příloha je rýže nebo kuskus. .