Potřebujete:
100 ml nálevu z cizrny v plechovce, 200 g hořké čokolády (min. 70%, 100 g moučkového cukru
Na ozdobu:
4 lžíce opražených mandlových lupínků nebo čerstvé drobné ovoce
Postup:
Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a nechte vychladnout.
Z nálevu z cizrny vyšlehejte tuhý sníh (robotu při nízkých otáčkách to trvá přibližně 10 minut). Když je sníh tuhý, po troškách do něj zašlehejte cukr.
Když čokoláda vychladne na pokojovou teplotu, zapracujte do ní opatrně po troškách sníh z cizrnového nálevu.
Připravený nadýchaný krém rozdělte do skleniček nebo pohárů a dejte na šest hodin do chladničky ztuhnout. Před podáváním ho ozdobte praženými mandlovými lupínky nebo ovocem.