Treska a mozzarella jdou úplně skvěle dohromady, dokonce tak skvěle, že když dojíte svoji porci, budete chtít další.
Ingredience:
500 g tresky, 3 rajčata – čerstvá nebo nakládaná bez slupky, 1 červená cibule, 2 stroužky česneku, 200 g mozzarelly, 2 špetky třtinového cukru, čerstvě mletý pepř, 1 lžička citronové šťávy, 1 lžíce rybí omáčky, slunečnicový olej, hrstička nasekaného koriandru
Postup: Rajčata ponoříme do horké vody, vyjmeme a ochladíme. Oloupeme je a nasekáme nadrobno.
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme nakrájený česnek, rajčata, koriandr, rybí omáčku, třtinový cukr, citronovou šťávu, osolíme a chvíli podusíme Filety opepříme, mírně osolíme a vložíme do zapékací nádoby. Pečeme při 190 °C 10 minut.
Vyjmeme nádobu,na každý filet dáme směs a mozzarellu. Dáme zapéct na dalších 10 minut.