Původní recept je prý starý více jak sto let a pochází z jednoho kasina v New Yorku.
Potřebujete (na 1 porci):
3 ks toustového chleba, kuřecí prsní řízek (100 g), 4 plátky libové slaniny, 1 vejce, 2 větší listy ledového salátu, 1 rajče, majonézu, sůl, pepř, olej, hranolky jako přílohu
Postup
1. Toustový chléb opečte na oleji na grilovací pánvi nebo v toustovači. Kuřecí prsní řízek osolte, opepřete a opečte na pánvi dozlatova. Vejce usmažte na volské oko, slaninu opečte. Rajče nakrájejte na tenčí plátky.
2. Opečený plátek chleba potřete majonézou, položte na něj list salátu, slaninu a plátky rajčete. Lehce opepřete a přiklopte druhým plátkem chleba.
3. Druhý plátek potřete majonézou, položte list salátu, na něj opečený kuřecí prsní řízek pokrájený na plátky a na něj dejte volské oko. Nahoru položte třetí toust.
4. Do rohů sendviče zapíchněte delší párátka nebo špejle a sendvič křížem rozřízněte. Je možné jej rozkrojit i napůl, v tom případě dejte párátka do protilehlých rohů. Chcete-li podávat club sendvič tradičně, pak tedy s hranolkami.
.