Výživné a voňavé jídlo, které zasytí a přitom je plné rostlinných bílkovin i vlákniny.
Ingredience:
500 g dýně Hokkaido
1 plechovka cizrny
1 plechovka rajčat
1 plechovka kokosového mléka
2 lžíce kari pasty
1 cibule
olej
čerstvý koriandr
Postup:
Na oleji osmahněte cibuli, přidejte kari pastu a krátce orestujte. Vmíchejte na kostky nakrájenou dýni, rajčata a cizrnu. Zalijte kokosovým mlékem a duste cca 25 minut, dokud dýně nezměkne. Podávejte s rýží a posypte koriandrem.
Doba přípravy: 40 min
Cena: 150 Kč
Dýňové kari s cizrnou zní jako ideální podzimní pokrm! Miluji jídla, která jsou nejen chutná, ale také výživná. Určitě ho vyzkouším.