Omeletu si můžete dopřát samotnou anebo s jasmínovou rýží.
Ingredience:
4 vejce
100 g konzervované kukuřice
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce cukru
1 lžička rýžového octa
2 lžíce hoisin omáčky (seženete ji na internetu i v každém větším supermarketu)
1 lžíce oleje (na smažení)
sůl a pepř
1 jarní cibulka
Postup:
V misce rozšlehejte vejce se sójovou omáčkou, cukrem, rýžovým octem, solí a pepřem.
Na pánvi s trochou oleje osmahněte kukuřici, aby se prohřála a dejte ji stranou.
Na stejné pánvi rozehřejte olej a nalijte na ni část vaječné směsi, aby se vytvořila tenká omeleta.
Jakmile je spodní strana hotová, na polovinu dejte kukuřici a omeletu přeložte. Smažte ještě minutku.
Přelijte omeletu hoisin omáčkou a ozdobte nakrájenou jarní cibulkou.
Japonská omeleta s hoisin omáčkou je skvělá kombinace chutí. Už se těším, až tuto lahůdkovou omeletu připravím pro celou rodinu!
Tento recept vypadá zajímavě, zkusím to uvařit. Připomíná mi to jednoduché jídla, které mám ráda. Doufám, že se to povede.
Tohle bude určitě dobrý! Miluju omelety a hoisin omáčku poprvé ochutnám, jsem zvědavá jaká bude. Díky za inspiraci!
Nikdy jsem neslyšela o hoisin omáčce, ale zní to zajímavě. Omeleta s rýží je určitě fajn volba pro rychlý oběd.
To je skvělý recept, fakt! Moc se mi líbí kombinace kukuřice a hoisin omáčky. Zkusím to s jasmínovou rýží, myslím, že to bude super.
Tohle vypadá jako skvělý způsob, jak ozvláštnit klasickou omeletu. Hoisin omáčku jsem zatím nikdy nezkoušela, ale určitě ji přidám na seznam ingrediencí, které musím ochutnat!