Vyzkoušejte plněné masové kapsy, které můžete připravit nejen na grilu, ale i v troubě.
Suroviny:
3 kuřecí prsní řížky
150 g nivy
100 ml smetany ke šlehání
hrst čerstvého špenátu
sůl, pepř
stroužek česneku
2 lžíce grilovacího koření
rostlinný olej
Postup:
Kuřecí prsní řízky nakrojte tak, abyste v nich vytvořili kapsu. Poté je lehce ochuťte grilovacím kořením, ale nesolte je, koření už je samo o sobě dost slané.
Smíchejte v misce nastrouhanou nivu, smetanu ke šlehání a přidejte prolisovaný stroužek česneku, špetku soli a trochu mletého pepře.
Vmíchejte nasekaný nebo natrhaný špenát. Směsí naplňte kuřecí prsíčka a otvor zajistěte párátkem, aby směs nevytekla ven. Prsíčka zabalte do alobalu, pokapejte trochou oleje a grilujte cca 20 minut.