Pokud vás čeká fyzicky náročný den, můžete si dovolit anglickou snídani, která je velmi vydatná.
Potřebujete:
✿ olej
✿ 1–2 vejce
✿ 2 nožičky párku či klobásy
✿ 4 plátky anglické slaniny
✿ 2 lžíce fazolí v tomatové omáčce
✿ 1 lžíci nakládaných žampionů
✿ 2 toasty
✿ zeleninu (rajčata, salátové listy apod.)
1. Na pánvi opečte plátky slaniny z obou stran dokřupava. Klobásy nebo párky na povrchu nařízněte a opečte z obou stran na pánvi či v kontaktním grilu. Opéct můžete i na plátky nakrájená rajčata.
2. Toasty lehce potřete olejem a opečte z obou stran dokřupava. Na pánvi usmažte z vajec volská oka. Fazole nechte prohřát v rendlíku.
3. Na talíře dejte plátky slaniny, volská oka, klobásky, porci fazolí a přidejte pár naložených žampionů, doplňte rajčátky a případně i jinou zeleninou. Podávejte s opečeným toastem.