K hovězím nudličkám můžete přidat ještě pokrájené zelené fazolky a vše opéct společně. Jako přílohu podávejte rýži nebo rýžové nudle.
Ingredience: 4 porce
600 g hovězího zadního masa
1 žloutek
100 ml sójové omáčky
1 lžíce škrobu
1 lžíce sezamových semínek
olej
sůl
nať ze zelené cibulky
Postup:
Maso nakrájejte na nudličky s šířkou kolem 1 cm. Dejte je do misky, přidejte žloutek, škrob a sójovou omáčku. Maso dobře promíchejte a nechte zhruba hodinku v chladu. Pak rozehřejte v pánvi olej. Přidejte maso i s dalšími ingrediencemi a opečte ho.
Nezapomeňte občas vše důkladně promíchat. Podle chuti ještě můžete osolit, ale nepřežeňte to, protože sójová omáčka je slaná sama o sobě. Nakonec vmíchejte sezamové semínko, servírujte a porce na talíří posypejte natí z cibulky.
Doba přípravy: 40 min
Cena za porci: 60 Kč