Vepřové maso je na grilu velmi oblíbené. Vyzkoušejte tuhle pikantní variaci.
Příprava: 25 minut + 12 hod marinování
Náročnost: **
Cena za porci: 22 Kč
Suroviny na 4 porce
– 4 vepřové kotlety
Na marinádu
– 3 lžíce medu
– 1 lžíce pikantní hořčice
– 1 lžíce kremžské hořčice
– 3 lžíce bílého vína
– 1 lžička sojové omáčky
– 3 stroužky utřeného česneku
– sůl, pepř
– olej
Postup
1. Kotlety mírně naklepejte a na krajích nařízněte.
2. Utřený česnek smíchejte se sojovou omáčkou. Přidejte med, hořčice a kapku bílého vína. Vymíchejte marinádu, do které vložte kotlety.
3. Kotlety grilujte z obou stran, z každé strany 8 až 10 minut.