Spojení vláčné čokolády a malin vás vynese do chuťového ráje.
Ingredience:
200 g másla
200 g kvalitní čokolády
125 g hladké mouky
180 g cukru krupice
½ prášku do pečiva
4 vajíčka
2 lžíce holandského kakaa
50 g mražených malin
50 g čerstvých malin
Postup:
Troubu předehřejte na 180 °C. Mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva smíchejte v míse. Máslo a čokoládu nechte za stálého míchání rozpustit ve vodní lázni. Do misky s moukou rozklepněte vajíčka a pomalu přilévejte směs rozpuštěného másla a čokolády.
Jakmile budete mít těsto dokonale spojené, přelijte jej na plech vyložený pečicím papírem. Neroztírejte úplně do stran, nechte brownies vyšší. Těsto posypejte mraženými malinami a dejte do trouby. Pečte 30–40 minut – těsto by mělo zůstat uvnitř vláčné. Vychladlé brownies nakrájejte na kostky a servírujte s malinami.