Těstovinový salát je také skvělý způsob, jak zpracovat pečené kuře z nedělního oběda.
Ingredience: cibule, sůl, rajčata, pórek, Eidam sýr, pepř mletý, paprika, balíček těstovin, kukuřice, okurka, 2 kuřecí prsa, francouzský dresink
Na marinádu: 2 stroužky česneku, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce grilovacího koření, 1 lžíce citronové šťávy, olej
Postup: Maso nakrájejte na malé kostičky, utřete česnek a smíchejte s ostatními surovinami. Nechte odležet. Směs zprudka osmahněte na oleji a nechte vychladnout. Uvařte těstoviny. Přidejte nakrájenou zeleninu, nastrouhaný Eidam a maso i s výpekem.
Nakonec vmíchejte francouzský dresink. Ten připravíte tak, že smícháte bílý vinný ocet s olivovým olejem v poměru 1 : 3. Osolte, opepřete, přidejte dijonskou hořčici a trochu cukru.