Máte rádi tuto kombinaci nastudeno? Tak vyzkoušejte i teplou variantu a tento lehký pokrm vám dokonale nahradí jeden celý oběd.
Ingredience: 4 kusy rajčat, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžíce vegety, 1 lžíce bazalky, 375 g mozzarelly, špetka pepře a soli
Postup: Troubu předehřejte na 200 °C. Omytá rajčata nakrájejte na plátky. Misku vymažte lžící oleje a na dno střídavě přes sebe po
kládejte plátky rajčat a plátky mozzarelly.
Všechno posypejte kořenicí směsí, pepřem a bazalkou. Pokud vám to tak nevyhovuje, můžete jednoduše utřít bazalku společně s česnekem a trochou olivového oleje a tím rajčata krásně potřít.
Plátky rajčat také můžete proložit šunkou. Všechno pak ještě trochu pokapejte olejem a asi 20 minut zapékejte. Poté nechte trochu vychladnout a můžete se do svého výtvoru s chutí pustit.
Aby vás to pořádně zasytilo, podávejte s čerstvou bagetou. Tato teplá varianta vás jistě ohromí svou jednoduchostí.