Suroviny:  200 g anglické slaniny vcelku  400 g špaget  sůl a pepř  150 g parmazánu  6 žloutků
Postup: Slaninu pokrájíme na kostičky a dáme vypéct na rozpálenou pánev. Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě.
Parmazán nastrouháme najemno, pár lžic si necháme stranou a většinu smícháme v míse se žloutky. Scedíme špagety, trochu vody zachytíme. Těstoviny vmícháme do vaječné směsi, aby se důkladně obalily.
Přidáme vypečenou slaninu a podle potřeby i pár lžic vody z těstovin, omáčka pak bude krémovější.
Vše dokonale promícháme. Špagety rozdělíme na talíře, zasypeme parmazánem a dochutíme čerstvě mletým pepřem.
 
					
				 
		 
		 
		 
		 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
			 
			 
			 
			 
				 
			 
			 
			 
			 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					 
					