Vaření je její velkou vášní, a v roce 2011 dokonce vydala vlastní kuchařku. Její oblíbené recepty najdete i na jejím instagramovém účtu.
Ingredience: 4 porce
● 1 balení oblíbených těstovin
● 100 g čerstvých hub
● 1 šalotka
● 5 snítek tymiánu
● 300 ml smetany
● sůl
● pepř
● 1 lžíce másla
● 400 g kuřecích prsních řízků
● parmazán na posypání
● 1/2 lžičky drceného kmínu
Postup:
Maso nakrájejte na kostičky, houby na plátky a šalotku najemno. Lístky tymiánu otrhejte. Těstoviny uvařte dle návodu. V hluboké pánvi nechte rozpustit máslo. Přidejte šalotku a krátce opečte. Pak vmíchejte houby, maso, vše osolte, opepřete a opečte.
Přidejte kmín, nechte rozvonět a vše zalejte smetanou. Přidejte lístky tymiánu a vše krátce povařte. Poté vmíchejte do směsi těstoviny. Rozdělte na talíře, posypte parmazánem a podávejte.
Příprava: 50 min
Cena za 1 porci: 25 Kč