Hodí se jako skvělá příloha například k pečenému masu.
Ingredience
● 600 g malých kapustiček
● 3 lžíce másla
● 2 lžíce medu
● 1 červená cibule
● sůl
● pepř
● špetka mletého chilli
Postup:
Kapustičky spařte vroucí vodou a nechte je okapat. V hlubší pánvi rozehřejte máslo. Kapustičky na něm zvolna opékejte tak, aby byly opečené ze všech stran dozlatova. Nakonec je zakapejte medem. Dobře promíchejte a nechte trochu zkaramelizovat. Nakonec je poprašte špetkou chilli, které kapustičkám dodá pikantní nádech.
Příprava: 40 min
Cena: 80 Kč
Zajímavý recept! Jako milovnice sportu si kapustičky ráda připravím, jelikož jsou výživové hodnoty důležitou součástí mého jídelníčku.
Tyjo, kdo by to byl řekl, že se dá z kapustiček udělat taková lahůdka? Možná zkusim doma, ale ten med no, to mi přijde dost neobvyklý.
Medové kapustičky, to je skvělý nápad na něco nového a veselého do kuchyně. Kombinace medu a chilli mě docela láká!
No teda, medové kapustičky jsem ještě nezkusila! Ale určitě to vyzkouším, protože to zní zajímavě jako příloha k pečenému masu.