Vydala kuchařku, která je plná voňavých dobrot z Maroka, Tuniska, Turecka i z jejího rodného Bulharska. Mezi její oblíbené pokrmy patří i kuskus na různé způsoby.
Ingredience: 4 porce
● 300 g kuskusu
● 350 ml vroucího kuřecího vývaru
● 2 avokáda
● 1 mozzarella
● 1 citron
● 1 lžička medu
● 1 stroužek česneku
● 3 lžíce olivového oleje
● hrst salátu
● rajčata
● jahody
Postup:
Kuskus dejte do mísy a zalejte vroucím vývarem. Přiklopte a nechte pár minut nasát. Mezitím v misce smíchejte olivový olej, přidejte prolisovaný stroužek česneku, citronovou šťávu a med.
Přidejte špetku soli a dobře promíchejte. Poté nakrájejte na kousky mozzarellu, avokádo a rajčata. Vše vmíchejte do hotového kuskusu. Rozdělte do misek, přidejte salátové listy, zakápněte dresinkem a ozdobte jahodami.
Příprava: 30 min
Cena za 1 porci: 30 Kč