Když zkombinujete italskou kuchyni s indickou, nemusí to být vůbec špatné. Přesvědčte se sami.
Ingredience:
150 g kuřecích jater
1 lžíce kari koření
½ lžíce majoránky
sůl, pepř
2 stroužky česneku
200 ml smetany ke šlehání
hrnek nastrouhaného tvrdého sýru
1 vajíčko
čerstvá bazalka na ozdobu
Postup:
Kuřecí játra rozmixujte společně s majoránkou, kari kořením, solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Přidejte ještě vajíčko. Mixujte dohladka. Játrové knedlíčky si uvařte ve vroucí osolené vodě. Mezitím si uvařte těstoviny.
V rendlíku si zahřejte smetanu ke šlehání, poté v ní nechte rozpustit nastrouhaný sýr. Omáčku lehce dochuťte solí a pepřem. Těstoviny promíchejte s omáčkou a přidejte játrové kuličky.