Sladko-pikantní kuře na medu a hořčici je lahůdkou, která okouzlí vaše chuťové buňky.
Ingredience:
● 4 kuřecí stehna
● 3 lžíce medu
● 2 lžíce dijonské hořčice
● 1 lžíce olivového oleje
● sůl
● pepř
Postup:
Předehřejte troubu na 200 °C. Smíchejte med, hořčici, olej, sůl a pepř. Tuto směs rozetřete po kuřecích stehnech a nechte marinovat přibližně 15 minut. Kuřecí stehna položte do pekáče a pečte v troubě zhruba 40–45 minut, dokud nejsou zlatavá a křupavá. Podávejte s bramborovou kaší nebo rýží.
Příprava: 60 min
Cena: 130 Kč
Kuře na medu a hořčici? To zní fakt cool, jak to chutná pikantně a sladko-pikantně zároveň! Musím to vyzkoušet s rodinou.
Med a hořčice, to je pro mě docela nová kombinace. Jsem zvědavá, jak to chutná! Doufám, že se mi to povede.
Tenhle recept na kuře vypadá fakt dobře. Myslím, že děti by si na tom pochutnali! Příprava je jednoduchá, to mám ráda.
Kuře na medu a hořčici zní opravdu lákavě! Určitě to musím zkusit uvařit doma. Jednoduché a rychlé, perfektní na večeři s přáteli!