Suroviny:
250 g mražených krevet
2 hrnky kuskusu
1 l zeleninového vývaru
2 velká cuketa
2 pórky
2 lžíce olivového oleje
hrubozrnná mořská sůl
pepř
čerstvá bazalka
Postup:
Suchý kuskus nasypte do mísy a přelijte ho vroucím zeleninovým vývarem. Mísu přikryjte pokličkou a nechte odstát tak dlouho, dokud se vývar do kuskusu nenasákne.
Cuketu oloupejte a nakrájejte na větší kostičky, pórek nakrájejte na kolečka.
Na pánvi nechte rozehřát olivový olej a na něm orestujte nakrájenou zeleninu.
Orestovanou cuketu a pórek smíchejte s kuskusem, ochuťte solí, kořením a ozdobte bazalkou.
Nakonec na rozpálené pánvi orestujte krevety z obou stran cca 4 minuty.
Na talíře servírujte kuskus a na něm pak restované krevety.