Není nad salát, ve kterém je pořádný kus hovězího masa. Asiaté zkrátka vědí, co je dobré. Báječný pokrm je navíc za chvilku hotový,
Suroviny:
200 g hovězí svíčkové
1 velká červená cibule
1 větší limeta
2 hrsti ledového salátu
10 cherry rajčátek
2 lžíce rybí omáčky
2 lžíce třtinového cukru
1 čerstvá chilli paprička
2 stroužky česneku
olej
Postup:
Maso nakrájejte na tenké proužky a orestujte na oleji. V misce smíchejte hrnek horké vody a rybí omáčku. Přidejte 3 lžíce limetové šťávy, chilli, na plátky nakrájený česnek a třtinový cukr. Promíchejte.
Na talíř naservírujte natrhaný salát a rozpůlená cherry rajčátka a na proužky nakrájenou cibuli. Nyní poklaďte na zeleninu maso. Vše zalijte zálivkou z rybí omáčky.