K večeři je dobré volit potraviny s proteiny. Například vejce, která perfektně zasytí. Dejte si ale jen jedno na osobu, jinak byste špatně spali.
Příprava: 25 min
Náročnost: x
Cena: 70 Kč
Potřebujete:
2 rajčata
1 červenou cibuli
0,5 hlávky listového salátu
2 vejce
1 malou konzervu tuňáka
1 lžící sterilované kukuřice
1 lžící oliv
olivový olej
citronovou šťávu
sůl, pepř
1. Vejce uvařte natvrdo. Listový salát natrhejte na kousky, propláchněte, nechte okapat a vložte do mísy.
2. K salátu přidejte nakrájené papriky, rajčata, na kolečka nakrájenou cibulku, kukuřici a dobře promíchejte. Zakapejte citronovou šťávou, ochuťte solí, pepřem, přidejte pár kapek olivového oleje a ještě promíchejte.
3. Salát poklaďte vejci nakrájenými na čtvrtky, přidejte kousky tuňáka z konzervy a podávejte.