Oblíbené jídlo všech generací. Už na něj nemusíte stát frontu u stánku a utrácet za něj drahé peníze. Připravte si je sami doma.
Ingredience: 500 g hladké mouky, 1 lžička soli, 350 ml mléka, 1 kostka droždí, na smažení olej, kečup, česnek, sýr
Postup: Smícháme mouku se solí.Část mléka ohřejeme, a dáme do něj droždí. Necháme odpočinout a vzejít kvásek. Zbytek mléka přilijeme k mouce. Nakonec k tomu přidáme i mléko s droždím a propracujeme vláčné těsto. To necháme alespoň hodinu vykynout.
Poté těsto vyválíme a skleničkou si tvarujeme kolečka. Ty pak smažíme na oleji. Podáváme teplé a na ochucení langoše potřeme česnekem, pokapeme kečupem a posypeme sýrem. Pro usnadnění si můžete vytvořit česnekovou pastu z utřeného česneku, soli a oleje.