Stačí pár ingrediencí a máte dokonalé jídlo, v kterém vyniknou všechny chutě.
Potřebujete:
500 g hub nejlépe hřibů, 500 g čerstvých těstovin (tagliatelle), 2 snítky rozmarýnu, 2 snítky tymiánu, 1 hrst hladkolisté petrželky, 4 stroužky česneku, 1 lžíci másla, šťávu z ½ citronu, parmazán, olivový olej, sůl, pepř
Postup
1. Těstoviny uvařte v dostatečném množství vroucí, osolené vody na skus a nechte okapat.
Dvě lžíce vody s těstovin si nechte stranou.
2. Houby a česnek nakrájejte na plátky. V hlubší pánvi rozpalte dvě lžíce oleje, přidejte houby, česnek, rozemnutý tymián a rozmarýn. Opékejte 5 minut. Poté přidejte máslo, těstoviny a vodu z těstovin a vše dobře promíchejte.
3. Těstoviny zjemněte máslem, dochuťte citronovou šťávou, pepřem a solí. Před podáváním nudle posypte petrželkou a parmazánem. .