Šťavnaté kuřecí maso se smetanovou omáčkou určitě uspokojí všechny vaše chuťové pohárky.
Suroviny:
2 kuřecí prsíčka
hrst sušených rajčat
olivový olej
200 ml smetany ke šlehání
hrst čerstvé bazalky
sůl, pepř
3 lžíce nastrouhaného sýru grana padano
Postup:
Na pánvi si rozehřejte olej. Mezitím si každý kuřecí plátek podélně rozkrojte, aby nebyl příliš silný. Maso si pořádně osolte a opepřete. Každý kuřecí plátek z obou stran opečte dozlatova. Maso z pánve vyjměte a nalijte do ní smetanu.
Přidejte nakrájená sušená rajčata. Dochuťte ji solí, pepřem a přidejte nastrouhaný sýr, aby se omáčka zahustila. Omáčku stáhněte z plotny, zamíchejte do ní bazalku a vraťte do ní kuřecí maso. Podávejte s rýží.