Suroviny:
250 g hladké mouky
150 ml vroucí vody
špetka soli
Na náplň:
200 g vepřové plece
1 jarní cibulka nasekaná najemno
1/2 červené cibule
1/2 lžičky nastrouhaného čerstvého zázvoru
1 nastrouhaná mrkev
1 stroužek česneku
sůl a pepř
Na omáčku:
6 lžic sójové omáčky
2–3 lžíce rýžového octa
1 lžíce sezamového oleje
pár kapek chilli omáčky
Postup:
V míse smíchejte mouku se solí, zalijte vroucí vodou a vypracujte hladké těsto. Rozdělte ho na 4 části a ty vyválejte na co nejtenčí pláty. Z těsta vykrajujte kolečka o průměru asi 10 centimetrů.
Ingredience na náplň promíchejte. Do každého kolečka vložte lžičku náplně a přeložte, okraje přitiskěte vidličkou. Pečte je na oleji masovou stranou dolů, po zezlátnutí je zalijte 1,5 dcl vody a nechte dusit zhruba 5 minut. Ingredience na omáčku smíchejte, nalijte do mističky a servírujte.