Suroviny: 7 vajec 8 lžic krupicového cukru 2 lžíce slunečnicového oleje 4 lžíce holandského kakaa 10 lžic polohrubé mouky ¼ balíčku prášku do pečiva máslo a hrubá mouka Na náplň:
125 g másla 4-6 lžic moučkového cukru 2 polotučné tvarohy 1 smetana ke šlehání
Postup: Vajíčka vyšleháme do pěny, přidáme cukr a olej a nakonec i kakao důkladně promíchané s moukou a práškem do pečiva a spojíme do těsta.
Máslem vymažeme a hrubou moukou vysypeme dva plechy o rozměrech zhruba 25×35cm a na každý dáme polovinu těsta. Pečeme při 180 °C asi 7–8 minut. Upečená těsta necháme vychladnout. Zatím si připravíme náplň.
Máslo vyšleháme s cukrem, pak postupně přidáváme tvaroh a nakonec zašleháme smetanu. Pak na jeden korpus namažeme náplň a druhým ho překryjeme. Dáme na minimálně 4 hodiny chladit do lednice, nejlépe však přes noc. Podáváme nakrájené.