Velmi jednoduchý a nesmírně oblíbený pokrm, který každému ze strávníků připomene kouzlo domácí kuchyně.
Ingredience:
● 500 g mletého masa
● 1 vejce
● 50 g strouhanky
● 1 stroužek česneku
● sůl
● pepř
● majoránka
● brambory, mléko, máslo (na kaši)
Postup:
Mleté maso smíchejte s vejcem, strouhankou, česnekem, solí, pepřem a majoránkou. Tvarujte karbanátky a smažte je na pánvi dozlatova. Podávejte s bramborovou kaší, kterou připravíte z uvařených brambor, mléka a másla.
Příprava: 50 min
Cena: 140 Kč
Já si karbanátky ráda dám. Vždycky mi připomenou víkendy u babičky!
Skvělé, že se dá tento recept udělat za tak krátkou dobu. Jednoduché a chutné jídlo je vždy vítané!
Karbanátky s bramborovou kaší jsou vždycky chuťová jistota. Česnek a majoránka dodávají masu skvělou vůni.
Takový recept na karbanátky máme v rodině už léta. S tou bramborovou kaší je to opravdu skvělá kombinace!