Do paštiky můžete využít různé druhy zvěřiny, vždy bude chutnat báječně.
Potřebujete:
✿ 500 g masa ze zvěřiny
✿ 200 g jater ze zvěřiny
✿ špetku zázvoru
✿ 2 rohlíky
✿ 250 ml mléka
✿ 2 cibule
✿ 2 vejce
✿ sůl, pepř
✿ muškátový květ
1. Rohlíky namočte v mléce. Maso, játra a rohlíky pak umelte na strojku. Přidejte sůl, pepř a vejce.
2. Ochuťte muškátovým květem a zázvorem, poté směs rozmixujte tyčovým mixérem a nechte uležet cca 2 hodiny nebo přes noc.
3. Cibuli nakrájejte najemno a vmíchejte do směsi. Směsí naplňte formu na hřbet. Postavte ji do pekáče s vodu a na vodní lázni pečte 2 hodiny při 180 °C.